070 - 284 35 00
Mån - Fre 08.00 - 18.00
BOX 3019 ___________ 630 03 Eskilstuna

Hemsida & SEO

Hemsida, i fyra steg

1.

Research & Planering

2.

Koncept & Design

3.

Utveckling & Test

4.

Lansering

Din nya hemsida

CMS står för Content Manegement System och används för att ge olika personer möjlighet att publicera material på webben. Det är ett tekniskt komplicerat system, men det märks inte för användaren.

För att lägga in material behövs inga kunskaper i HTML eller andra krångliga saker. Den egna webbläsaren (Intenet Explorer, FireFox, Google Chrome etc) används för att lägga in material.

Nationellt Centrum För Flexibelt Lärande
 

Vi bygger upp din sida med ett CMS system som heter WordPress. WordPress (WP) är världens största plattform för att bygga funktionella hemsidor. Mer än 25% av alla webbplatser i världen bygger på WP.

Enligt Google så är WP till 99% sökmotorvänligt. En mycket hög siffra, som vi på Wilja Webbservice förädlar ytterligare på din nya hemsida.

 Logga in på din egen administrationsdel på internet. Lägg till, uppdatera och ändra som du vill. Bilder, text mm. Allt sköter du enkelt från vilken plats som helst - från vilken enhet som helst - med internetuppkoppling. Ingen krånglig teknik eller programvara behövs.

Unik Design

Varje hemsida skapas unikt för företaget. Representativt och funktionellt.

Komplett

Alla tekniska tillbehör ingår i beställningen. Överenskommet pris är ett fast pris.

Support

Självklart ingår support och stöd under uppstarten av er nya hemsida.

Tillsammans skapar vi Din framgång med att:

  • Definiera din kund
  • Välja dina mål
  • Bestämma din budget
  • Skapa annonsinnehåll
  • Spåra och övervaka

Sökmotor optimering

SEO erbjuder en synlig söknärvaro och leder till en ökade kundbesök med försäljning, lönsamhet och kostnadseffektivitet som resultat.

Organisk SEO

Utveckling och riktad marknadsföring som uppfyller dina behov genom att skapa, förbättra och bibehålla synligheten av din webbnärvaro.

Webbsidans SEO

Gör ditt innehåll lätt tillgänglig för sökmotorer. Vårt team är redo att implementera lösningar för att öka din ranking och förbättra resultatet.

Länkuppbyggnad

En viktig del av en framgångsrik SEO-strategi. Låt oss bygga din interna länkprofil för att ge tyngd åt din sidas sökord som visas av sökmotorer.